Cv-ketel onderhoud in Dongen, Tilburg, Oosterhout e.o.

Regelmatig onderhoud is noodzakelijk voor een goede werking van uw cv-ketel. Bovendien worden storingen veelal voorkomen en is ook de levensduur van het toestel langer. Verder blijft het rendement gehandhaafd en doordat de cv-ketel schoner brandt, wordt het milieu gespaard. Tot slot is de veiligheid optimaal en stellen sommige verzekeraars preventief onderhoud ook als voorwaarde om eventuele schade te kunnen claimen. RIMA-VIV kan het onderhoud vakkundig voor u verzorgen. Wij zijn werkzaam in de regio Dongen, Oosterhout, Loon op Zand, Waalwijk, Udenhout, Tilburg, Breda, Kaatsheuvel, Gilze en Rijen.

Onderhoud afspreken

RIMA-VIV beschikt over een jarenlange ervaring als service technicus. Tevens zijn wij volledig gas,- water-, en cv technisch erkend door de Stichting Erkenning Installatiebedrijven. Elk jaar wordt u door ons benaderd voor het maken van een digitale afspraak.

Indien u door ons het jaarlijkse onderhoud aan uw cv-ketel wilt laten uitvoeren, dan kunt een afspraak via onze online agenda zelf inplannen.

U kunt vooraf onze prijzen opvragen, stuur een e-mail.

Cv-ketel onderhoud verzorgen wij in de omgeving van Dongen, Oosterhout, Tilburg, Breda, Loon op Zand, Waalwijk, Udenhout, Kaatsheuvel, Gilze en Rijen.