Cv-ketel kopen met installatie in Dongen, Rijen, Breda en omstreken

Wanneer uw cv-ketel niet meer naar behoren werkt, kan dit erg onbehaaglijk zijn. RIMA-VIV adviseert u graag bij het kopen van een nieuwe cv-ketel. Laat deze ook altijd installeren door een erkende installateur. Alleen dan bent u verzekerd van een vellige en betrouwbare installatie waarbij u bij onverhoopte problemen altijd bij ons kunt aankloppen.

Aanleg van centrale verwarming in Dongen, Oosterhout, Tilburg, Breda, Loon op Zand, Waalwijk, Udenhout, Kaatsheuvel, Gilze en Rijen e.o.

Bent u op zoek naar een deskundige installateur voor de aanleg van uw complete verwarmingsinstallatie? Dan bent u bij RIMA-VIV aan het juiste adres. Onze bekwame cv-monteurs zorgen voor de montage van uw radiatoren, het plaatsen en repareren van uw cv-ketel, de aanleg van vloerverwarming en warmwatervoorziening. Als u de installatie door ons laat aanleggen, verzekeren wij u van een jarenlang goed werkend systeem. RIMA-VIV zorgt ervoor dat u er altijd warm bijzit.

Complete installatie van centrale verwarming

RIMA-VIV geeft u een gedegen advies over de keuze voor een nieuwe cv-ketel, radiator, boiler, geiser of vloerverwarming. Vervolgens ontvangt u een scherpe en overzichtelijke offerte met de levering en montage van uw cv-ketel, eventueel aansluiten van thermostaat, het instellen van de thermostaatradiatoren, het installeren van boilers, geisers, vloerverwarming en warmwatersysteem. Kortom, alles wat u nodig heeft voor een optimaal wooncomfort.

Storingsdienst

Naast de aanleg van een compleet verwarmingssysteem, kunt u bij ons ook terecht voor complexe probleemgevallen met uw huidige verwarmingsinstallatie. Wij hebben een storingsdienst welke u ook buiten werktijd en in het weekend kan helpen, zodat u altijd kunt rekenen op een snelle oplossing. Heeft u een onderhoudscontract dan wordt u altijd geholpen!

Onderhoud

Wilt u storingen voorkomen en de levensduur van uw nieuwe verwarmingsketel verlengen? Sluit dan een onderhoudsabonnement af, zodat u gegarandeerd bent van een goed werkende en veilige installatie. U vindt elders op onze website meer informatie over ons onderhoudscontract.

Heeft u vragen, wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen of direct een afspraak maken? Neem dan contact op met RIMA-VIV. Bent u zelf thuis in de wereld van verwarmingsinstallaties? In onze webshop vindt u een ruim assortiment radiatoren, cv-ketels, convectoren, boilers, geisers, vloerverwarming en onderdelen. Wij leveren onze producten door heel Nederland. Woont u in de omgeving van Dongen, Oosterhout, Tilburg, Breda, Loon op Zand, Waalwijk, Udenhout, Kaatsheuvel, Gilze en Rijen? Dan kunnen we uw gekochte producten professioneel installeren.

Meer koolmonoxideslachtoffers door verkeerde installatie cv-ketels

1f8c4fhJWfEnthhP8

De afgelopen jaren zijn er steeds meer koolmonoxide-ongelukken geweest door verkeerd geïnstalleerde of slecht onderhouden cv-ketels. Uit het onderzoek van EO-televisieprogramma Dit is de Dag Onderzoek blijkt dat er door onbekwame installateurs veel fouten worden gemaakt bij de installatie, waardoor koolmonoxide vrijkomt.

Toename ongelukken door slechte montage cv-ketel

Er vallen jaarlijks honderd gewonden en tien doden door koolmonoxidevergiftiging. Waar vroeger vooral ongelukken waren met open geisers, blijken nu ook cv-ketels gevaarlijk, aldus het EO-programma. Zo werden vorig jaar voor het eerst meer mensen opgenomen met een koolmonoxide-vergiftiging door een slecht geïnstalleerde cv-ketel dan door een open geiser. In 2012 waren er 73 ongelukken door een verkeerd geplaatste cv-ketel, vorig jaar is dit toegenomen tot 83 slachtoffers.

Volgens de voorzitter van de Onderzoeksraad van Veiligheid, Tjibbe Joustra, zijn er signalen dat de cv-ketels door onbekwame installateurs zijn geplaatst. Door slechte installatie van verwarmingsapparatuur kunnen ook moderne ketels koolmonoxide lekken.

Kies altijd voor een vakbekwame installateur

Voorkom koolmonoxidevergiftiging door een vakbekwame installateur in te schakelen voor de installatie en het onderhoud van uw cv-ketel. Wij kunnen dit uitstekend en volgens de eisen voor u uitvoeren. Ook plaatsen wij koolmonoxidemelders. Een CO-melder waarschuwt bij een te hoge concentratie van koolmonoxide.

Neem voor meer informatie of voor het maken van een afspraak voor cv-onderhoud of voor het plaatsen van een koolmonoxidemelder gerust contact met ons op.