Cv-ketel onderhoud in Dongen, Tilburg, Oosterhout e.o.

Afbeeldingsresultaat voor service

Regelmatig onderhoud is noodzakelijk voor een goede werking van uw cv-ketel. Bovendien worden storingen veelal voorkomen en is ook de levensduur van het toestel langer. Verder blijft het rendement gehandhaafd en doordat de cv-ketel schoner brandt, wordt het milieu gespaard. Tot slot is de veiligheid optimaal en stellen sommige verzekeraars preventief onderhoud ook als voorwaarde om eventuele schade te kunnen claimen. RIMA-VIV kan het onderhoud vakkundig voor u verzorgen. Daarnaast kunt u ook een onderhoudscontract bij ons afsluiten. Wij zijn werkzaam in de regio Dongen, Oosterhout, Loon op Zand, Waalwijk, Udenhout, Tilburg, Breda, Kaatsheuvel, Gilze en Rijen.

Onderhoudsabonnement

Voor een betrouwbare cv-installatie raden wij aan een onderhoudsabonnement af te sluiten. Hierdoor bent u verzekerd van een goedwerkende cv-ketel en wordt u bij eventuele storingen snel geholpen.

RIMA-VIV beschikt over een jarenlange ervaring als service technicus. Tevens zijn wij volledig gas,- water-, en cv technisch erkend door de Stichting Erkenning Installatiebedrijven. Uw cv-ketel is dus bij ons in goede handen.

Indien u door ons het jaarlijkse onderhoud aan uw cv-ketel wilt laten uitvoeren, stuurt u dan een email naar info@rima-viv.nl met daarin uw naam en adresgegevens, u ontvangt van ons dan alle informatie voor het afsluiten van een abonnement.

Onze onderhoudsmogelijkheden
Onze onderhoudsvoorwaarden

Cv-ketel onderhoud verzorgen wij in de omgeving van Dongen, Oosterhout, Tilburg, Breda, Loon op Zand, Waalwijk, Udenhout, Kaatsheuvel, Gilze en Rijen.