Ervaren dakdekker in Dongen, Tilburg, Oosterhout en omgeving

Goede dakbedekking is belangrijk voor het behoud van uw woning. Voldoet uw dak niet meer aan de eisen, dan kunt u RIMA-VIV Installatietechniek inschakelen voor het vervangen van u dakbedekking. Wij werken met fohnbare dakbedekking op bitumenbasis van het merk Icopal Universal. Hierdoor hebben wij geen open vuur meer nodig en dit is wel zo veilig! Vanzelfsprekend behoort EPDM ook rubber behoort tot onze verwekingsmogelijkheden.
Wij leveren en monteren gegarandeerd waterdichte dakbedekkingen. Wij bieden een duurzame oplossing voor al uw daken, waterkeringen, dakterassen en goten.

Zink als dakbedekking en dakgoot

c45146gg1kaNiBKSm

Koper en zink zijn duurzame en robuuste materialen en daarom uitermate geschikt voor de bekleding van gevels en daken. Zink wordt ook veel gebruikt voor dakgoten, deze kunnen wij u leveren in alle standaard maten maar ook op maat gezet, hierdoor is elke vorm of afmeting mogelijk.

Inspectie van uw dakbedekking

f42437d2Pt7QeqyM9

Zowel nieuwe daken als bestaande daken verdienen regelmatig inspectie. Wilt u weten hoe de huidige staat van uw dak is? Laat ons dan eens een dakinspectie uitvoeren. hierdoor komen kleine mankementen snel aan het licht en heeft uw dak een langere levensduur.
Ook voor V.V.E ’s en bedrijven.