Aanleg van centrale verwarming in Dongen, Oosterhout, Tilburg, Breda e.o.

shutterstock_74495209

Goedwerkende centrale verwarming is belangrijk voor een gedegen warmwatervoorziening en aangename temperatuur in huis. Van de vervanging, plaatsing en controle tot het onderhoud en de reparatie van uw cv-installatie kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Daarbij zorgen we er te allen tijde voor dat ook al het leidingwerk in orde is. Wij werken met bekende en vooraanstaande merken, zodat u de zekerheid heeft van een lange levensduur en uitstekende werking. Als deskundig installateur zijn we u graag van dienst in de omgeving van Dongen, Oosterhout, Tilburg, Breda, Loon op Zand, Waalwijk, Udenhout, Kaatsheuvel, Gilze en Rijen.

Advies op maat

Heeft u plannen om uw cv-ketel of radiatoren te vervangen? Wij komen graag bij u langs voor een advies op maat. Daarbij vertellen we u meer over de mogelijkheden en zorgen we ervoor dat uw cv-installatie voldoet aan al uw wensen. Graag maken we een geheel vrijblijvende, scherpe offerte voor u. 

Installatie van A tot Z

Van het vervangen van de radiatoren die met de cv-ketel verbonden zijn, het plaatsen van nieuwe designradiatoren tot de aanleg van vloerverwarming is bij onze installateurs in goede handen. Wat de opdracht ook is, u bent verzekerd van puur vakmanschap. Wij maken uw huis energiezuiniger, comfortabeler en veiliger door het gebruik van de nieuwste technieken.

Offerte aanvragen

Vraag gerust een geheel vrijblijvende offerte aan voor de installatie van uw cv-ketel, radiatoren, convectoren, boiler en/of vloerverwarming. Onze deskundige installateurs staan voor u klaar in de regio Dongen, Oosterhout, Loon op Zand, Waalwijk, Udenhout, Tilburg, Breda, Kaatsheuvel, Gilze en Rijen.

Neem contact met ons op
Gerelateerde nieuwsitems
SpiroTrap MB3: unieke vuilafscheider voor de cv-installatie
Meer koolmonoxideslachtoffers door verkeerde installatie cv-ketels
Danfoss kamerthermostaten: nieuw design, vertrouwde kwaliteit
Spirotech luchtafscheider voor meer warmtecomfort
Spirotrap MB3 vuilafscheider: meerwaarde voor cv-installatie
Cv-ketel kopen met installatie in Dongen, Rijen, Breda en omstreken
Nefit TrendLine cv-ketel met Nefit Easy: slim duo
6% BTW-tarief voor renovaties en verbouwingen verlengd
Itho Daalderop: maximale zekerheid met 5 jaar garantie
CV-ketel onderhoud? Plaats gelijk SpiroCombi lucht-/ vuilafscheider