Cv-ketel kopen met installatie in Dongen, Rijen, Breda en omstreken


Wanneer uw cv-ketel niet meer naar behoren werkt, kan dit erg onbehaaglijk zijn. RIMA-VIV adviseert u graag bij het kopen van een nieuwe cv-ketel. Laat deze ook altijd installeren door een erkende installateur. Alleen dan heeft u recht op garantie en de zekerheid van voldoende warm water en een aangenaam klimaat. Onze ervaren installateurs verzorgen de installatie van uw cv-ketel in de regio Dongen, Oosterhout, Tilburg, Loon op Zand, Waalwijk, Udenhout, Breda, Kaatsheuvel, Gilze en Rijen.

Welke cv-ketel?

Uiteraard kunnen wij cv-ketels van alle merken aanbieden, echter zal niet ieder toestel geschikt zijn voor uw situatie en wensen. Het is daarom verstandig een beslissing te maken op basis van uw wensen en eisen die u stelt aan een nieuwe cv-ketel. Moet de nieuwe ketel veel warm water geven en een grote of kleine woning opwarmen? Misschien heeft u vloerverwarming? En dan speelt het te besteden budget natuurlijk ook nog mee. Wij komen graag bij u langs om u te adviseren bij het de aanschaf van een nieuw cv-toestel.

Directe offerte

Met onze slimme cv-kiezer weet u direct welke cv-ketel geschikt is voor uw situatie en past bij uw wensen. U kunt bovendien toestellen met elkaar vergelijken. Indien gewenst, kunt u eenvoudig online een vrijblijvende offerte aanvragen voor de installatie.

Wij zorgen niet alleen voor een nette en vakkundige installatie van uw cv-ketel, ook het leidingwerk naar het toestel maken wij piekfijn in orde. De installateurs van RIMA-VIV staan voor u klaar in de omgeving van Dongen, Oosterhout, Tilburg, Breda, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Waalwijk, Udenhout, Gilze en Rijen.