Vakkundige loodgieter in regio Dongen, Oosterhout en Tilburg

76a44bmemVtnO5GAl

Heeft u last van verstopte leidingen of een lekkende kraan? Wij zijn uw vakkundige loodgieter op het gebied van reparatie en vervanging van riolering, waterleidingen en gasleidingen. RIMA-VIV beschikt vanzelfsprekend over de juiste kennis en gereedschappen om uw opdracht volgens de geldende eisen en normen op te leveren. Onze loodgieters staan voor u klaar in de regioDongen, Oosterhout, Tilburg, Breda, Kaatsheuvel, Gilze en Rijen.

Aanleg gas- en waterleidingen

Een juiste aanleg van gas- en waterleidingen is belangrijk voor het comfort in uw huis. Niets is vervelender dan een druppelende kraan of een summiere waterstraal uit uw douchekop. Onze loodgieters leveren altijd degelijk werk en zorgen ervoor dat de leidingen netjes worden weggewerkt.

Riool ontstoppen

Blijft er water in de gootsteen staan of ruikt u vieze luchtjes? Dan is het raadzaam onze loodgieter eens naar uw afvoer en riool te laten kijken. Wij beschikken over alle vakkennis om uw riool te controleren en kunnen deze indien nodig vernieuwen. 

Sanitair

Naast het aanleggen van uw riolering en leidingen, zijn wij ook sterk in het installeren van sanitair. Wij kunnen u alle merken en soorten sanitair leveren. Heeft u al een douche of ligbad gekocht? Vraag dan gerust een offerte aan voor een vakkundige montage door onze loodgieter.

Offerte aanvragen

Heeft u last van een lekkage, verstopping of wilt u nieuwe gas- en waterleidingen laten aanleggen? Onze loodgieter verzorgt het vakkundig voor u. Ook het installeren van sanitair is bij ons in goede handen. Vraag gerust een geheel vrijblijvende offerte aan. RIMA-VIV is actief in de regio Dongen, Oosterhout, Tilburg, Breda, Kaatsheuvel, Gilze en Rijen.