Zinken dakgoten en gevelbekleding in Dongen, Oosterhout, Tilburg e.o.

shutterstock_132909692

Zink is een robuust materiaal dat jarenlang meegaat. Bovendien combineert het duurzaamheid met uitstekende esthetische mogelijkheden. Wij verzorgen de vervanging of reparatie van zinken dakgoten in alle soorten en maten. Dit kan standaard gootwerk zijn, maar ook maatwerk behoort tot de mogelijkheden. Tevens kunnen wij goten repareren door middel het inföhnen van kunststof gootbekleding. RIMA-VIV is uw zinkwerk specialist in de regio Dongen, Oosterhout, Tilburg, Breda, Loon op Zand, Waalwijk, Udenhout, Kaatsheuvel, Gilze en Rijen.

Voordelen zink

– Het is buigzaam en robuust
– Volkomen waterdicht
– Esthetische natuurlijkheid
– Uitzonderlijke duurzaamheid
– Uitgebreid gamma aspecten en vormen

Zinkwerk van A tot Z

Naast het leveren van ambachtelijk vakmanschap op het gebied van zinken dakgoten, verzorgen wij ook speciale vergaarbakken en gootbeugels op maat. De esthetische mogelijkheden zijn eindeloos. Wij komen graag eens bij u langs om uw wensen te bespreken en u te voorzien van een gedegen advies op maat. 

Neem voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte gerust contact met ons op. Onze zinkwerk specialisten zorgen voor een deskundige vervaardiging van uw zinken dakgoten of gevelbekleding in Dongen, Oosterhout, Tilburg, Breda, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Waalwijk, Udenhout, Gilze en Rijen.